Shimano Acera (FD-T3000-6) MTB első váltó

8790 Ft -tól
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

FD-T3000-TS3/TS6
TOP SWING első váltó (3x9-fokozatú)
• Egyenletes működés és precíz váltás
»»A szélesen elhelyezett forgáspont javítja a
pontosságot, és növeli az élettartamot
•• HYPERDRIVE technológia
• Gyors és könnyű felszerelés
»»Előre összeszerelt bilincs szalag és bowdenrögzítő
csavar
• Teljes kapacitás: 22 fog
• Láncvillaszög: 66-69°
• Láncvonal: 50mm

Kiszerelés: db
Bowden bevezetés: alul-felül húzós
Max fogszám: 44-48T
Lánctányérok száma: 3
Rögzítés módja: bilincses
Teljes kapacitás: 22 T
Termékcsalád: Shimano Acera 9s
Modellév: 2016
Bilincs helyzet: Alsóbilincses
Fokozatszám: 9 sebességes
Láncvilla-szög: 66-69°
Váltó vezérlése: mechanikus
Szín: ezüst-fekete
Nagy és középtányér közti min eltérés: 12T
  Cikkek
  csomagolás bilincs átmérő RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  Dobozos 28.6 / 31.8 / 34.9 mm
  10 690 Ft / db
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Csomagolás nélküli 31.8 mm
  8790 Ft / db
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.