Icetoolz Eagle menyezetre kerékpárlift

19 490 Ft
3
(2 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Kényelmes megoldás kis lakásokba, ahol minden négyzetméter számít
A tartót a plafonba kell fúrni.

A kerékpártartó maximális teherbírása: 25kg

Ajánlott maximális beépítési belmagasság: 400cm


Tartozék rögzítők: 5db 10mm-es tippli, 4db rögzítőcsavar, 1db kampó

A menyezetre rögzítített tartóvas furatainak távolsága: 110mm.

TIPP:

Optimális az elhelyezés, ha a kerékpárt tartó kampók épp a kormány és a nyereg hátuljának vonalába esnek, így kell tehát a furatok helyét meghatározni

A második képen egy minta, hogyan helyezhetünk egy 1 méter széles területre két kerékpárt (a kormány és nyereg függesztési pontjainak távolsága itt: 80cm)

Kiszerelés: db
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  19 490 Ft / db
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. [N/A] RB_LOCAL_HELP_RE
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.