Okbaby 10+ vázra szerelhető gyerekülés

30 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

A gyermekülés 15°-ban dönthető az egyensúly veszélyeztetése nélkül: a kerékpár minden helyzetben stabil marad a szabadalmaztatott ABS (Automatic Baby Center System) rendszernek köszönhetően, mert a gyermekülés minden pozícióban megtartja a súlypontját, így manőverezés közben is biztonságosan kerékpározhatunk.

Az ülés alatti praktikus kar segítségével a kerékpáros könnyedén hátradöntheti a háttámlát menet közben is. A gyermek feje alvás közben is kényelmesen pihenhet.

A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 8 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé, így bármilyen kerékpárhoz megtaláljuk a megfelelő helyzetet, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma, zárható adapter.

Maximális terhelhetőség: 22 kg
Vázcső átmérő: 28-40mm, pedelecekre is felszerelhető!

Az ár tartalmazza a vázra szerelhető tartókonzolt és adaptert is!

A termékhez kapcsolódó magyar nyelvű használati online letölthető!


Rögzítés helye: nyeregvázcsőre
Dönthető: igen
Kiszerelés: db
Cikkek
szín RideBike ár Mennyiség
megrendelés esetén érvényes
várható átvételi időpont
fekete-szürke
30 990 Ft / db
2024. július 22. (hétfő) 09:00 órától
szürke-szürke
30 990 Ft / db
2024. július 22. (hétfő) 09:00 órától
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.