Keresési feltételek: Karbantartás Tisztító/kefeszett
grid simple detailed
rendezés név szerint rendezés megtakarítás szerint rendezés ár szerint rendezés készlet szerint
1. oldal (1–20) következő
22 db találat

Keresés eredménye

1
• Extra sűrű tisztító kefe fogasko-szorúkhoz. • Erős és tartós műanyag szálak. • Mosható.
2290 Ft
zöld kosár h24
1
Kefe készlet CM-5.2 lánctisztítóhoz (RBS-5)
5690 Ft
zöld kosár h24
1
Tartalmaz két forgó kefét, két szivacsot és két tisztító betétet, amelyek már egy cserélhető tartó keretbe vannak építve. Egy mozdulattal cserélhető a CM-25 lánctisztítóba. (RBS-25)
8890 Ft
zöld kosár h24
1
Osprey Hydraulics italtartó tasakokhoz.
12 590 Ft
sárga kosár
1
XLC TO-S55 kefés fogaskoszorú tisztítókészlet, ami tartalmaz egy fogaskoszorú-tisztítót és egy tisztítókefét.
3590 Ft
sárga kosár
1
3 részes kefekészlet kerékpár tisztításhoz.
7290 Ft
sárga kosár
2
Profi kerékpárszerelők segítségével kifejlesztett 3 az 1-ben szerszám. Nélkülözhetetlen a lánc, fogaskoszorú és a váltók tisztításához. A nehezen hozzáférhető helyeket is hatékonyan megtisztítja. Ergonomikus és csúszásmentes kialakítás.
2890 Ft
sárga kosár
1
3 keféből álló készlet kerékpárod tisztán tartásához. Otthoni és szervíz használatra is ajánljuk!
4190 Ft
piros kosár
2
"Egy tiszta kerékpár az boldog kerékpár!" Ez a négy darabból álló kefe készlet kimondottan kerékpárok tisztitásra lett fejlesztve. Ergonomikusan tervezett, kettős sűrűségű kefék vannak a készletben. (BCB-4.2)
9590 Ft
piros kosár
1
ParkTool GearClean™ kefe piacvezető egyedi kivitelezésű. Nagy és kényelmesen íves a fogantyúja, a fogazott végével pedig eléri a szennyeződéseket mélyen a fogaskerekek között. A kemény nylon sörték praktikusan tisztítják a váltót és kíméli a láncot a kopástól....
2090 Ft
piros kosár
3
Erőteljes kerékpártisztító kefe egyedi, szögletes és kontúrozott formával. Tökéletes kazetták, lánctányérok és gumik tisztításához. Erős ergonomikus fogantyúval és merev nejlon sörtékkel a GSC-4 eltávolítja a legkeményebb szennyeződést is.
3190 Ft
piros kosár
6
Ezt a kétoldalas kefét kifejezetten a kerékpár lánckerekek nehezen elérhető területeinek tisztítására tervezték. A GSC-3 hosszú, merev sörtéi elég keskenyek ahhoz, hogy a szorosan elhelyezett modern kazetták fogaskerekei közé érjenek, míg a vékony kontúrozott vég képes a...
2390 Ft
piros kosár
1
Praktikus kefe-szett kerékpár tisztításához. A három különböző kefe segítségével a legszűkebb résekbe is beférkőzhetsz, anélkül, hogy károsítanád a tisztítandó felületet.
8390 Ft
piros kosár
10
A Muc-Off Soft Wash Puha kefével ellátott sörteszerkezettel tökéletesen megtisztíthatja váz és komponenseit. Nem bántja a fényezést, ütésálló nyél, tartós sörte szerkezet. A Muc-Off Detailing kefe ideális a nehezen elérhető részek szűk részek tisztítására. A Muc-Off...
10 990 Ft
piros kosár
5
A Muc-Off Detailing kefe ideális a nehezen elérhető részek szűk részek tisztítására.
2490 Ft
piros kosár
7
A Muc-Off fogaskerék tisztító egy többfunkciós kefe. Hármas kefe feje minden apró szennyeződést elér és eltávolít. A fogaskerekek között ragadt kosszal is elbánik a félkör alakú kaparó kialakításának köszönhetően. Rendkívül tartós kivitelezés! - Ideális a hajtás...
2490 Ft
piros kosár
3
A Muc-Off keréktisztító kefe egy speciálisan a kerékpárok kerekeinek szennyeződéseinek eltávolítására lett kialakítva. Alkalmas a gumik, felnik, küllők megtisztítására. Rendkívül tartós kialakítás.
2590 Ft
piros kosár
4
A Muc-Off two Prong kefe ideális megoldás a felnik, küllők tárcsák, pedálok megtisztítására.
2490 Ft
piros kosár
1. oldal (1–20) következő