Noname Csúszópapucsos trekking kerékpár váz (alu) fékcsonk nélkül

15 900 Ft
Noname
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Jó minőségű, exportra készült, nyers aluváz

Paraméterei:
- Csúszópapucsos, így a mai igénynek megfelelően könnyen használható egysebességes, vagy agyváltós cirkálóként, láncfeszítő nem szükséges!
- 135mm villasarutávolság, mely nagy láncvonalat enged, így nem fogsz bajlódni azzal, hogy elfér a hajtómű vagy sem a váznál. (Régi 120mm-es papucsú vázaknál gyakori)
- 1" villanyakhoz
- függőlegesen ovális alsócső kialakítás, a nagyobb teherbírás érdekében.
- Nyeregcső: 29.6 mm.

- homlokcső: 140mm
- felsőcső: 590mm (effektív)
- láncvilla: 460mm (max 470mm)
- nyeregcső: 29,6mm
- csapágyház: 68mm
- szúly: 2160g
Vázméret: 53cm (21,5")

Kiszerelés: db
Villasaru-távolság (O.L.D.): 135 mm
Kerékméret kompatibilitás: 700C (ETRTO: 622 mm)
Tengely típusa: 10 mm normáltengely
Vázanyag: alumínium ötvözet
  Cikkek
  szín vázméret RideBike ár Mennyiség Rákóczi Óbuda
  alumínium 21.5"
  15 900 Ft / db
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.