Ghost AMR Plus Lector 9000 MTB összteleszkópos váz

425 900 Ft
199 900 Ft
Ghost
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Ghost AMR Plus Lector 9000 karbon/alu váz
Enduro/All Mountain felhasználásra javasolt
150mm rugóút
ajánlott rugóstag szemtávolság: 215mm
Tárcsafékrögzítés: PostMount szabvány 180mm-es tárcsához

méretek:
fejcső: 49.7 mm alul-felül
középrész: PF 41x92 mm
nyeregcső átmérő: 34.9 mm
tengely: 12x142mm (nem tartozék)

a nyeregvázcső speciális kialakítása miatt első váltót csak speciális adapterrel lehet felszerelni (gyári kódja: KT00133)
ISCG láncfeszítő rögzítési lehetőség

***Az ár csak a VÁZra vonatkozik. Nem tartozék a tengely, a rugóstag, a kormánycsapágy, a nyeregcsőbilincs, a váltóadapter...***

Tömeg: 2600g (20.5")

Kiszerelés: db
Villasaru-távolság (O.L.D.): 142 mm
Vázanyag: karbon, alumínium
Kerékméret kompatibilitás: 26" (ETRTO: 559 mm)
Rugóút: 150 mm
Tengely típusa: 12 mm átütőtengely
  Cikkek
  vázméret szín % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  20.5" fekete-szürke-piros 53 %
  199 900 Ft / db
  425 900 Ft
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.