Shimano Dura Ace (RD-9000) országúti hátsó váltó

68 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

RD-9000 Hátsó váltó (11-fokozatú)
• Áttervezett, új rugó mechanikás hátsó rendszer
• Áttervezett, könnyebb, rövidebb és
kiegyenlítettebb
• Karbon terelőlemez
• Szélesen elhelyezett külső és belső
összekötőelem csökkenti a kihajlást
Fokozza a merevséget, illetve hosszabb időn
keresztül megőrzi a váltás pontosságát.
• Max. első fogszámkülönbség: 16 fog
• Legnagyobb hátsó lánckerék: 28 fog
• Teljes lánckapacitás: 33 fog
• Tömeg: 158 g

Fokozatszám: 11 sebességes
Rögzítés módja: csavaros
Szín: ezüst-fekete
Váltó vezérlése: mechanikus
Kanál méret: SS (ultra rövid)
Modellév: 2013
Kiszerelés: db
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  68 990 Ft / db
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.