Shimano Toruney (FD-TY510-TS3) MTB első váltó

5490 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Shimano belépő szintű első váltó, trekking kerékpárokhoz.
Dual-Pull technológia (alul, és felülhúzós)
Top Swinges
Max fogszám: 48T
Nyeregvázcső szöge: 63°-66°

Kiszerelés: db
Max fogszám: 48T
Lánctányérok száma: 3
Fokozatszám: 6 sebességes, 7 sebességes
Rögzítés módja: bilincses
Bowden bevezetés: alul-felül húzós
Bilincs átmérő: 28.6 / 31.8 / 34.9 mm
Teljes kapacitás: 20 T
Nagy és középtányér közti min eltérés: 12T
Termékcsalád: Shimano Tourney
Láncvilla-szög: 63-66°
Váltó vezérlése: mechanikus
Szín: ezüst-fekete
Bilincs helyzet: Alsóbilincses
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  5490 Ft / db
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.