Shimano Deore '14 (FD-M611) MTB első váltó

11 290 Ft
4.8
(4 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Shimano Deore 2014 első váltó
3×10 sebességes Dya-Sys rendszerekhez
Bilincs helyzete: felsőbilincses
Dual Pull rendszerű első váltó
Bilincs mérete: 34.9mm (adapterrel: 31.8mm ill 28.6mm - az adapter része a csomagnak)
Szín: fekete

Kiszerelés: db
Max fogszám: 42T
Termékcsalád: Shimano Deore 10s
Bilincs helyzet: Felsőbilincses
Modellév: 2014
Csomagolás: Dobozos
Bowden bevezetés: alul-felül húzós
Bilincs átmérő: 28.6 / 31.8 / 34.9 mm
Szín: fekete
Lánctányérok száma: 3
Fokozatszám: 10 sebességes
Rögzítés módja: bilincses
Teljes kapacitás: 18 T
Láncvilla-szög: 66-69°
Váltó vezérlése: mechanikus
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  11 290 Ft / db
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.