Sturmey Archer QS-RC3 QuadriCycle agyváltó (4 kerekűhöz)

54 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

3 sebességes agyváltó hátrameneti fokozattal 4 kerekű járgányokhoz
Kontrafékes kivitel

Agytest: 6061 Aluminium

Teljes áttétel: 177%
I. fokozat: 75%
II. fokozat: 100%
III. fokozat: 133%

Tengely méret: 13/32"
Tengelyhossz: 175mm
Villasarutávolság: 126mm
Lánckerék: 22T
Láncvonal: 47.2mm
Tömeg: 1800g

Fék kompatibilitás: kontrafék
Sebességek száma: 3 sebességes
Fogaskeréksor rögzítése: 3 körmös agyrögzítés
Komplett szett: igen
Agyváltó tartozékai: váltó bowdenszett, szerelék, fogaskerék, váltókar
Szín: ezüst
Kiszerelés: db
JOBB peremtávolság: 31 mm
JOBB küllőkör: 67 mm
BAL peremtávolság: 39 mm
BAL küllőkör: 67 mm
Villasaru-távolság (O.L.D.): 127 mm
Ezt szeretném a küllőszámításhoz használni!
Cikkek
lyukszám RideBike ár Mennyiség Rákóczi Óbuda
36
54 990 Ft / db
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Melyik ikon mit jelent?
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.