Sturmey Archer HSB422 Bowdenfeszítő egység dobfékekhez

790 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Bowdenfeszítő csavar hátsó dobfékekhez, kb 40mm hosszú
SBF, SAB3, AB3, AB5, X-FD, X-RD3, X-RD5, X-RD8

Kiszerelés: db
    Cikkek
    RideBike ár Mennyiség Rákóczi
    790 Ft / db
    A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
    Melyik ikon mit jelent?
    A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
    Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
    A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
    Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

    Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
    Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

    Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

    Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
    Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.