Selle Royal Lookin 3D moderat női nyereg

21 990 Ft
Selle Royal
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

3D Skingel egy rugalmas rendszer, a technológiának köszönhetően a Royalgel mindig a kerékpáros anatómiájához igazodva a legoptimálisabban helyezkedik el.

Superfabric védőréteg a szakadások, kopások elkerülése érdekében megtartva a kellő rugalmasságot. Egy réteg szövet és egy réteg mikro védőlemez.

Flexite héjrendszer, ez az innovatív konstrukció rendkívüli rugalmasságot és ütéselnyelést biztosít a kerékpározás során.

A Royal Vacuum Light egy szabadalmaztatott Selle Royal technológia, amely lehetővé teszi a nyereg 100% -os vízállóságát. Ezzel gyártási módszerrel készült nyergek 20%-kal könnyebbek.

Szabadalmazott integrált Clip rendszer segítségével egyszerűen csatlakoztathatunk Selle Royal kiegészítőket, nyeregtáskát, lámpát.

Súly: 427gr.

Kiszerelés: db
Szín: fekete
Felhasználási terület: Túra/Trekking
Női specifikus: igen
Nyeregrugózás: nincs
Gél töltés: van
Nyomáscsökkentő kialakítás: nincs
Nyeregtípus: túra nyereg
Hossz: 269 mm
Szélesség: 198 mm
Nyereg rögzítése: normál pálcás
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  21 990 Ft / db
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.