Ergon GP3 Rohloff/Nexus bilincses kormánymarkolat

18 890 Ft
Ergon
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Ergon GP-3 (korábbi GR2) markolat, középhosszú (három ujjas) magnézium szarvval

Az Ergon kormánymarkolatok segítségével megelőzheti a kerékpárosok gyakori problémáját: az ujjai meggémberedését, a kéz és az alkar fájdalmat. Ennek a kellemetlenségnek az oka, hogy erős nyomás nehezedik a tenyér érzékeny részeire, valamint a helytelen kéztartás.

Az anatómiailag optimális tervezésének köszönhetően az Ergon kormánymarkolatok az egész tenyérnek védelmet nyújtanak. Ezzel ellentétben a hagyományos kormánymarkolatok nagyjából csak a tenyér 60%-nak nyújtanak védelmet. A nagyobb védelem hatására különösen a signcsonti ideg területén csökken a nyomás, ezáltal csökken a zsibbadás kialakulásának valószínűsége. Továbbá az Ergon Teljesítmény és Verseny Szériája kormánymarkolatainak anatómiai kiképzése javítja a kéztartást. A helytelen kéztartás és a középső ideg túlterhelése (carpalis alagút szindróma kialakulásához vezethet) lehetetlenné válik a kormánymarkolat helyes beállításával.


- Ergonómikus tenyértámaszos markolat trekking, MTB maraton és városi használatra
- Középhosszú (három ujjas) ThermoPlastic kormányszarv "mászáshoz"
- Csúszásmentes gumi markolattest és puha tenyértámasz rész
- A tenyértámasz megfelelően beállítva nem engedi megtörni a csuklót, ami megakadályozza a csuklóalagút-szindróma vagy az orsóideg-gyulladás kialakulását
- S és L méretben (kis és nagy átmérő)
- A markolathossz az S és L méretekre egységes

Agyváltós, markolatváltókaros kerékpárra ajánljuk!

Kiszerelés: pár
Hossz: 135/85 mm
Rögzítés: bilincses
Kormánymarkolat anyaga: gumi
Tenyértámaszos: igen
Integrált kormányszarv: van
Peremes: nem
Szín: fekete-szürke
  Cikkek
  méret % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  L
  18 890 Ft / pár
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  S
  18 890 Ft / pár
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.