Merida Scultura 5000 országúti kerékpár

699 000 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás
Váz
Scultura CF2
Villa
karbon merev villa
Kormány
MERIDA Expert SL
Kormányfej
MERIDA Expert CC 31.8 DSH -5 ASD
Gumiköpeny
Continental Grand Sport Race 700x25C fold
Felni
MERIDA Expert SL 17 IWR 22 HRI
Kerékméret:
700C (ETRTO: 622 mm)
Első agy
VP M700F 100x9 WHF 24 SPH
Tengelytípus elöl:
normál tengely
Hátsó agy
VP M700R 130x9 WHR 28 SPH
Tengelytípus hátul:
normál tengely
Fogaskoszorú
Shimano 105
Hajtómű
Shimano RS510
Tengelytípus:
Integrált
Pedál
nem tartozék
Első váltó
Shimano Ultegra
Hátsó váltó
Shimano Ultegra
Váltókar
Shimano Ultegra
Fék
Shimano 105
Féktípus:
patkófék
Nyereg
Merida Comp SL
Nyeregcső
MERIDA Expert CC 27.2 DSP 15 SSB Carbon
Vázanyag
karbon
Lánc
KMC X11
Női vázgeometria
nem
Fokozatok száma
2x11
Váltó vezérlése
mechanikus
Cikkek
vázméret szín RideBike ár Mennyiség Rákóczi Óbuda
54 cm piros/fekete
699 000 Ft / db
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Melyik ikon mit jelent?
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.