Rock Machine '19 Catherine 24 24"-os kerékpár

104 900 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás
Váz
Villa
Kormány
Kormányfej
Kormánycsapágy
Gumiköpeny
Felni
Első agy
Hátsó agy
Fogaskoszorú
Hajtómű
Pedál
Első váltó
Hátsó váltó
Váltókar
Fék
Nyereg
Nyeregcső
Váltórendszer
Vázanyag
Rugóstag
Rugózás|Rugóút elöl
Villa|Villa lockout
Villa termékcsalád
Női vázgeometria
Felni|Kerékméret
Fogaskoszorú termékcsalád
Első váltó termékcsalád
Hátsó váltó termékcsalád
Váltókar termékcsalád
Fék termékcsalád
Fék|Féktípus
Fokozatok száma
Rugózás
Cikkek
szín vázméret RideBike ár Mennyiség Rákóczi
matt sötétkék/rózsaszín 12"
104 900 Ft / db
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Melyik ikon mit jelent?
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.