Kelly's Theos i90 elektromos MTB kerékpár

1 999 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás
Váz
ASTRO TRAIL 150mm BOOST 148 x 12 AXLE
Váztípus:
összteleszkópos
Villa
Fox 36 Float
Villa lockout:
villavállról
Kormány
Race Face AEFECT 35x780
Kormányfej
Race Face Aeffect
Kormánycsapágy
FSA
Gumiköpeny
Schwalbe Magic Mary /Hans Dampf 2,6"
Felni
DT SWISS SPLINE H 1900 wheelset
Kerékméret:
27.5" (ETRTO: 584 mm)
Első agy
DT SWISS SPLINE H 1900 wheelset
Tengelytípus elöl:
átütőtengely
Hátsó agy
DT SWISS SPLINE H 1900 wheelset
Tengelytípus hátul:
átütőtengely
Fogaskoszorú
Shimano SLX
Hajtómű
Shimano Deore XT
Tengelytípus:
Integrált
Pedál
FEIMIN FP 803 PP
Első váltó
-
Hátsó váltó
Shimano Deore XT
Váltókar
Shimano Deore
Fék
Shimano Deore XT
Féktípus:
hidraulikus tárcsafék
Nyereg
KLS Styx
Nyeregcső
Kind Shock LEV integra
Vázanyag
alumínium ötvözet
Rugóstag
FOX Factory FLOAT
Lánc
KMC
Női vázgeometria
nem
Akkumulátor
Kellys
elhelyezkedése:
alsócsőbe integrált
feszültsége:
36 V
kapacitása:
17.5 Ah
teljesítménye:
630 Wh
Motor
Shimano STePS E8000
Motor elhelyezkedés:
középmotor
Motor névleges teljesítménye:
250 W
Rásegítéssel elérhető sebesség
25 km/h
Fokozatok száma
1x11
Váltó vezérlése
elektromos
Rugózás
elöl-hátul
Rugóút elöl:
160 mm
Rugóút hátul:
150 mm
Szenzor típusa
nyomatékszenzor
Kijelző
Shimano SC-E8000
Cikkek
vázméret szín RideBike ár Mennyiség Rákóczi Óbuda
L ezüst
1 999 990 Ft / db
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Melyik ikon mit jelent?
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.