Continental Der Baron Apex drótperemes 26"-os gumiköpeny

29 890 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás
Márka

A legjobb választás bringaparkba!

> Hosszú élettartamú és hűséges kísérő a bringaparkban, még akkor is, ha az időjárás kedvezőtlen
> Egyenletes profil a legjobb talajkapcsolatért minden talajon
> Kiváló defektvédelem a két rétegű APEX konstrukció jóvoltából
> Optimális tapadás, remek futóteljesítmény és hatékony gördülés a BlackChili összetevőnek köszönhetően


Súly: 1215 g.

Kiszerelés: db
ETRTO átmérő: 559 mm
Perem kivitel: drótperemes
Fényvisszaverő oldalfal: nem
Gumi felépítése: belsővel használható
E-bike ready: nem
Keverék: Black Chili
Defektvédelem: nincs
Oldalfalvédelem: Continental Apex
Defektvédelmi szint: nincs
Szövetsűrűség: 360 tpi

  Tech: Continental Apex

  Extrém DH, Freeride, Enduro felhasználásra tervezett gumifelépítés. Az autóiparban már régóta használt technológiát ültettük át a kerékpár gumikba. Ezáltal egy nagyon masszív, egyedülálló oldaltartással felruházott gumit kapunk, mellyel alacsony nyomáson is...

  Cikkek
  szín szélesség % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  fekete 2.5
  29 890 Ft / db
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.