Keresési feltételek: Kerék Szélesség: 4.8
grid simple detailed
rendezés név szerint rendezés megtakarítás szerint rendezés ár szerint rendezés készlet szerint
1. oldal (1–6)
6 db találat

Keresés eredménye

1
Gondoltad volna? A legendás Minion mintázat Fatbike méretben. Igen. Ez a Minion FatBike Front. Kimondottan első kerékre való mintázat. Kiváló irányíthatóság, alacsony gördülési ellenállás. Minden talajra ajánljuk, ahol nem tekernél már.
37 990 Ft
sárga kosár
1
Gondoltad volna? A legendás Minion mintázat Fatbike méretben! Igen, ez a Minion FatBike Front. Kimondottan első kerékre való mintázat. Kiváló irányíthatóság, alacsony gördülési ellenállás.
34 590 Ft
sárga kosár
1
Gondoltad volna? A legendás Minion mintázat Fatbike méretben. Igen. Ez a Minion FatBike Rear. Kimondottan hátsó kerékre való mintázat. Kiváló irányíthatóság, alacsony gördülési ellenállás. Minden talajra ajánljuk, ahol nem tekernél már.
37 990 Ft
sárga kosár
1
"Gondoltad volna? A legendás Minion mintázat Fatbike méretben. Igen. Ez a Minion FatBike Rear. Kimondottan hátsó kerékre való mintázat. Kiváló fékezhetőség, kanyarstabilitás és mégis alacsony gördülési ellenállás. Minden talajra ajánljuk, ahol nem tekernél...
31 990 Ft
sárga kosár
1
Gondoltad volna? A legendás Minion mintázat Fatbike méretben. Igen, ez a Minion FatBike Rear! Kimondottan hátsó kerékre való mintázat. Kiváló irányíthatóság, alacsony gördülési ellenállás.
25 890 Ft
piros kosár
1. oldal (1–6)