Topeak Alien XS 16 funkciós zsebszerszám

7590 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Az Alien sorozatból a legkompaktabb modell a Topeak Alien XS. 16 szerszámmal, két részből álló test, műanyag borítással.

• Funkciók száma: 16
• Imbusz kulcsok: 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 mm
• Csavarkulcsok: 8, 9, 10 mm
• Küllőkulcsok: 15g, 14g
• Csavarhúzó: csillag, normál
• Zsebkés rozsdamentes acélból
• Sörnyitó
• Méret: 7,1 x 3,6 x 4,1 cm
• Súly: 170 gramm
• Gyártói cikkszám: TT2357

• Cr-Mo láncbontó opció, külön csatlakoztatható

Szerszámszabvány: imbuszkulcs 2 mm, imbuszkulcs 2.5 mm, imbuszkulcs 3 mm, imbuszkulcs 4 mm, imbuszkulcs 5 mm, imbuszkulcs 6 mm, imbuszkulcs 8 mm, lemezkulcs 10 mm, lemezkulcs 8 mm, lemezkulcs 9 mm, küllőkulcs 15G, küllőkulcs 14G, csillagcsavarhúzó, laposcsavarhúzó, kés, sörnyitó
Kiszerelés: db
Cikkek
% RideBike ár Mennyiség Rákóczi
7590 Ft / db
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Melyik ikon mit jelent?
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.