Acor ATL-2001 szerszám-koffer

19 990 Ft
5
(1 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Óriás szerszámos táska
A tartalomból:
Imbuszkulcs-szett,
Láncos-kulcs,
Hajtókar lehúzó,
Láncbontó,
Niplikulcs,
Állítható monoblok szerszám,
15/16 és 15/17-es pedálkulcs,
Acél és mûanyag gumileszedõk (3 db),
Kormánycsapágy kontrakulcs,
Gumijavító szett,
Csavarkulcs cserélhetõ fejjel,
8-10mm-es villáskulcs, kónusz-kulcsok: 13-14mm, 15-16mm, 30-32mm,


Szerszámszabvány: 12 körmös kazettaleszedő, küllőkulcs 12G, küllőkulcs 13G, küllőkulcs 14G, küllőkulcs 15G, villáskulcs 15 mm, villáskulcs 14 mm, villáskulcs 16 m, villáskulcs 13 mm, küllőkulcs 11G, küllőkulcs 10G, villáskulcs 10 mm, villáskulcs 8 mm, imbuszkulcs 8 mm, imbuszkulcs 6 mm, imbuszkulcs 5 mm, imbuszkulcs 4 mm, imbuszkulcs 3 mm, imbuszkulcs 2.5 mm, imbuszkulcs 2 mm, villáskulcs 30 mm, villáskulcs 32 mm, villáskulcs 36 mm, villáskulcs 40 mm, Láncos kontrakulcs, láncbontó, laposcsavarhúzó, lánctányér csavarhúzó, gumileszedő, csillagcsavarhúzó, hajtókar lehúzó M8, svédfogó, állítható középcsapágy szerszám, 20 körmös BB, villáskulcs 17 mm, hajtókar lehúzó M12/M15
Kiszerelés: db
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  19 990 Ft / db
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! [N/A] INFORMATION
  bizonytalan ideig nem elérhető
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.