M-Wave All in One 43 részes szerszám-koffer

46 190 Ft
M-Wave
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

M-wave 43 részes univerzális szerszámkészlet.

Elemei:
- 2 csillag és 2 lapos csavarhúzó
- kis csavarhúzó (váltó állításhoz)
- kazettaleszedő
- 8/10 mm villáskulcs
- láncos kazettaleszedő
- 30/32 + 36/40 mm villáskulcs
- 13/15 + 14/16 mm kónuszkulcs
- hajtókarleszedő
- küllöhúzókulcs 10/11/12/13/14/15G
- gömbfejű inbuszkulcs 2/2,5/3/4/5/6 mm
- állítható csészekulcs
- 15/16 + 15/17 mm-es pedálkulcs
- monoblokk leszedő
- állítható acél villáskulcs 0-21 mm
- láncbontó
- 8 mm-es dugókulcs
- 6/8/9/10 mm-es dugókulcs
- gumijavító készlet
- 3 gumileszedő

Kiszerelés: szett
Szerszámszabvány: 20 körmös BB, dugókulcs 10 mm, dugókulcs 6 mm, dugókulcs 8 mm, dugókulcs 9 mm, gumijavító, gumileszedő, hajtókar lehúzó M12/M15, imbuszkulcs 2 mm, imbuszkulcs 2.5 mm, imbuszkulcs 3 mm, imbuszkulcs 4 mm, imbuszkulcs 5 mm, imbuszkulcs 6 mm, imbuszkulcs 8 mm, laposcsavarhúzó, láncbontó, küllőkulcs 10G, küllőkulcs 11G, küllőkulcs 12G, küllőkulcs 13G, küllőkulcs 14G, küllőkulcs 15G, villáskulcs 10 mm, villáskulcs 8 mm, állítható középcsapágy szerszám, villáskulcs 30 mm, villáskulcs 32 mm, villáskulcs 36 mm, villáskulcs 40 mm
  Cikkek
  % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  46 190 Ft / szett
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.