BBB BTL-92 BaseKit szerszám-koffer

4
(1 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Egy extra erős szerszámos táska a 10 legfontosabb szerszámmal a mindennapos kerékpár karbantartáshoz. A BaseKit, tökéletes társa lesz azon kerékpárosoknak, akik most teszik meg első lépéseiket a saját kerékpárjuk szervízelésében. Az előre kialakított szivacsos belső rész a helyükön tartja a szerszámokat. A táskában további extra helyeket alakítottunk ki, amennyiben más szerszámokra vagy egyéb alkatrészekre lenne szükség, az egyéni igényeknek megfelelően.
A táska tartalma:

Láncbontó, BTL-05
Fogaskerék leszedő, BTL-11
Kazetta bontó, BTL-12S
Küllőkulcs, BTL-15
Imbusz kulcs készlet (4,5,6 mm), BTL-28
Torx kulcs készlet (T25, T30, T40), BTL-28T
Lánctányér csavarhúzó, BTL-32L
Miniszerszám (9 funkciós), BTL-40S
Láncellenőrző, BTL-51
Gumileszedő, BTL-81

Kiszerelés: szett
Szerszámszabvány: imbuszkulcs 4 mm, imbuszkulcs 5 mm, imbuszkulcs 6 mm, torxkulcs T25, torxkulcs T30, torxkulcs T40, gumileszedő, láncbontó, lánctányér csavarhúzó, Láncos kontrakulcs, láncnyúlás mérő, csillagcsavarhúzó, laposcsavarhúzó, imbuszkulcs 8 mm, imbuszkulcs 3 mm, imbuszkulcs 2 mm, imbuszkulcs 2.5 mm, küllőkulcs 16G, küllőkulcs 15G, küllőkulcs 14G, küllőkulcs 13G, 12 körmös kazettaleszedő
  Cikkek

  Ez a termék már nem rendelhető. Kérjük küldd át nekünk a linkjét emailben, hogy másikat ajánlhassunk helyette!

  Melyik ikon mit jelent?
  [N/A] RB_LOCAL_HELP_ [N/A] RB_LOCAL_HELP_ [N/A] RB_LOCAL_HELP_ [N/A] RB_LOCAL_HELP_
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.