BBB BTL-91 AllroundKit szerszám-koffer

52 390 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Extra erős szerszámos táska a 16 legfontosabb kerékpárszereléshez szükséges szerszámmal.
A szivacsos belső rész a helyén tartja a szerszámokat.

A táskában további extra hellyel, amennyiben más speciális szerszámokra is igény lenne.
A táska tartalma:
BTL-11 (fogaskerék leszedő),
BTL-12S (kazetta bontó),
2 x BTL-13 (imbusz kulcs 8 és 10 mm),
BTL-15 (küllőkulcs),
BTL-17 (tisztító kefe),
BTL-28 (imbusz kulcs készlet),
BTL-28T (torx kulcs készlet),
BTL-32L (lánctányér csavarhúzó),
BTL-33L (monoblokk bontó / kazetta bontó),
BTL-51 (láncellenőrző),
BTL-54 (kábelvágó),
BTL-55 (láncbontó),
BTL-77 (patentszem illesztő),
2 x BTL-79 (gumileszedő).

Kiszerelés: db
Szerszámszabvány: Láncos kontrakulcs, 12 körmös kazettaleszedő, imbuszkulcs 10 mm, imbuszkulcs 8 mm, küllőkulcs 13G, küllőkulcs 14G, küllőkulcs 15G, küllőkulcs 16G, imbuszkulcs 4 mm, imbuszkulcs 5 mm, imbuszkulcs 6 mm, torxkulcs T25, torxkulcs T30, torxkulcs T40, láncbontó, lánctányér csavarhúzó, láncnyúlás mérő, tisztítókefe, 12 körmös Campa középrész, bowdenvágó fogó, patentszem fogó
  Cikkek
  % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  52 390 Ft / db
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-5 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-5 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.