Park Tool kihajtó rögzítő szerszám középcsapágyhoz

24 590 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

A középcsapágyakat kell a legmagasabb nyomatékkal rögzíteni a kerékpárokon található alkatrészek közül. Ennek ellenére néhány középcsapágy mindössze néhány milliméteres felületen érintkezik a szerszámmal, ami problémát jelenthet az eltávolítás vagy beszerelés során. A megoldás a Parktool BBT-RS középcsapágy kihajtó rögzítő. Szinte minden Park Tool középcsapágy szerszámmal együtt használva a BBT-RS rugós feszítőrendszert használ, hogy egyenletes, állítható nyomást fejtsen ki a szerszámra, biztosítva a teljes illeszkedést a szerszám szerelvényéhez és megakadályozva a csúszást. A BBT-RS egy M8-as menetes rúddal és egy kétoldalas, M12-es és M15-ös menetes adapteranyával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül bármilyen kompatibilis középcsapágyába csavarható legyen. Az M15 adapter használható a Park Tool kilenc alumínium középcsapágy szerszámának bármelyikéhez, amelyek mindegyike integrált menettel rendelkezik a BBT-RS-hez való használathoz.

Kompatibilitás a következő középcsapágy szerszámokkal:
- BBT-27.3
- BBT-35-12
- BBT-35-36
- BBT-47-12
- BBT-47-16
- BBT-49.3
- BBT-59.3
- BBT-69.3
- BBT-79.3
- BBT-9
- BBT-29
- HCW-4
- BBT-19.2
- BBT-22

Paraméterek:
- Alátét átmérője: 57 mm
- Rúdhossz: 175 mm
- Rúdmenet: M8 x 1,0
- Adapter anya menete: M12 x 1,0 és M15 x 1,0

Kiszerelés: db
Szerszámszabvány: 12 körmös-45-47mm, 16 körmös-44-45mm, 12 körmös-48mm, 36 körmös-51,7mm, 16 körmös-49mm
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  24 590 Ft / db
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt! Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető. Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban. Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.