Spyral Basic SH17 fékpofa tárcsafékhez

2890 Ft
Spyral
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás
Márka

Organikus összetételű fékbetét.
Magas statikus súrlódás.
Kiváló fékezési teljesítmény száraz és nedves viszonyok között

Kompatibilis fék: Shimano M505, Shimano M535, Shimano M585, Shimano M765, Shimano M800, Shimano M965, Shimano M966, Shimano M975, Shimano M775, Shimano M545, Shimano M975P, Shimano M595, Shimano M756, Shimano M985, Shimano M987, Shimano M776, TRP Dash Carbon
Hűtőbordás: igen
Kiszerelés: 1 kerékhez
Fékpofa anyaga: acél hátlapos organikus

  Tárcsafékbetét - T14H

  Tárcsafékbetét Hűtőbordával T14H forma Körültekintően rendelj hűtőbordás fékbetétet. Nem minden T14-as szabványú fékhez használhatsz T14H hűtőbordás fékbetétet. A fékbetét alakja ugyan megegyezik, de a féktest kialakítása miatt a hűtőborda nem fér el. Az...

  Cikkek
  % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  2890 Ft / 1 kerékhez
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. [N/A] RB_LOCAL_HELP_RE
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.