Shimano K04Ti fékpofa tárcsafékhez

Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Kemény, fémszemcsés fékbetét.
Tartósabb fékpofák, fokozott használat során sem csökken a teljesítmény, száraz és nedves körülmények között is kiváló teljesítményt nyújt.

Titán hátlap a súlycsökkentés érdekében.

Kiszerelés: 1 kerékhez
Fékpofa anyaga: titán hátlapos fémes
Kompatibilis fék: Shimano M9100, Shimano R9170, Shimano R8070, Shimano R7070, Shimano R4770, Shimano RS805, Shimano RS505, Shimano RS405, Shimano RS305, Shimano U5000, Shimano RX810, Shimano RX400, Tektro HD-R310, Tektro Twist R HD-R510, Riderever Attack-S-FM, Riderever Attack-U-FM, TRP TT HD-T910, Riderever MCX2-FM
  Cikkek

  Ez a termék már nem rendelhető. Kérjük küldd át nekünk a linkjét emailben, hogy másikat ajánlhassunk helyette!

  Melyik ikon mit jelent?
  [N/A] RB_LOCAL_HELP_ [N/A] RB_LOCAL_HELP_ [N/A] RB_LOCAL_HELP_ [N/A] RB_LOCAL_HELP_
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.