Jagwire E-bike fékpofa tárcsafékhez Shimano XT, XTR, Saint

8290 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Az elektromos kerékpároknak egyedülálló igényeik vannak a fékteljesítményre. A megnövekedett súly és sebesség miatt az elektromos kerékpárok jelentősen megterhelik a fékbetéteket. A Pro E-Bike tárcsafékbetétek úgy lettek kialakítva, hogy növelték a fékhatást és a tartósságot alacsony fékzaj mellett.
A Pro E-Bike tárcsafékbetétek tökéletesen használhatóak elektromos city és elektromos MTB kerékpárokhoz egyaránt.

Kompatibilis rendszerek:

Rideriver®
Cargo-X / Attack-XE / Attack-XR / Attack-XS / Attack-XU

Shimano®
XTR M9120 / Saint M820 / M810 / Deore XT M8120 / M8020 SLX M7120 / ZEE M640 / Non-Series MT520 / MT420

TRP®
Quadiem / G-Spec Quadiem / Slate T4 / G-Spec Slate G-Spec DH / Zurich

Tektro®
Orion 4P / Dorado 4P

Szín: zöld

Fékpofa anyaga: acél hátlapos fél-fémes
Kompatibilis fék: Shimano M9120, Shimano M820, Shimano M810, Shimano MT420, Shimano MT520, TRP Quadiem HD-M830, TRP G-Spec Quadiem HD-M840, TRP Slate T4, Shimano M640, Tektro Orion 4P HD-M745, Tektro Dorado 4P HD-E725, Bengal Helix 4X, Shimano M8020, TRP Slate G-Spec, Tektro Orion 4P HD-M750, Tektro Orion 4+2P HD-M735 Front, Tektro Dorado HD-E730, Tektro HD-E720, TRP G-Spec DH-R HD-M841, TRP G-Spec DH HD-M840-2, Shimano M8120, Shimano M7120, TRP Quadiem SL, Shimano M6120, TRP Slate
Kiszerelés: 1 kerékhez
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  8290 Ft / 1 kerékhez
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.