Magura MT7 Pro hidraulikus tárcsafék

79 990 Ft
4
(1 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Az európai vásárlók legnépszerűbb gravity tárcsaféke, hiszen az MT7 Pro az egyik legerősebb és legkönnyebben modulálható fék a piacon.

Európa legnagyobb MTB közössége az MT7-et az év MTB-News.de fékrendszerének szavazta ötször egymás után! Biztos fogásponttal és hatalmas, négydugattyús fékerővel az MT7 az első választás a gravity és a nagy sebességű versenyzők számára.

Radiális tervezés - csökkenti az átviteli veszteségeket, a féket érzékenyebbé és könnyebben kezelhetővé teszi.

CARBOTECTURE SL® - A Carbotecture SL® féktest polimerekből és beágyazott szénszálakból álló kompozit anyagból áll. Ez a kombináció könnyűvé és rendkívül ellenállóvá teszi a féktestet.


Szimmetrikus fékkar, így a megfelelő csőhosszal első fékként is használható!

Súlya: 255 g
Anyag: Carbotecture SL®
Fékkar: 1-ujjas HC, üreges alumínium
Elérés állítása: szerszám nélkül
Ajánlott féktárcsa: Storm HC / MDR-C + CL 160/180/203 mm; MDR-P 180/203/220 mm
Ajánlott fékbetét típusa: 8.P
Felhasználás: trail, enduro, eMTB, downhill, gravity
Modell megjelenésének éve: 2021


A MAGURA 5 év garanciát biztosít szivárgásra a főhengerben és a munkahengerben, amennyiben eredeti Magura alkatrészekkel szervizelik őket.

Tárcsa és adapter nem tartozék!


Kiszerelés: db
Szín: fekete-szürke-neon sárga
Helyzet: első, hátsó
Féktest rögzítése: Postmount
Féktárcsa átmérő: - mm
Fékfolyadék kompatibilitás: Ásványi
Hossz: 220 cm
Csomagolás: Dobozos
Féktest felépítése: 4 dugattyús
Készreszerelt?: készreszerelt
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  79 990 Ft / db
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. [N/A] RB_LOCAL_HELP_RE
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.