Shimano konfiguráló készlet STEPS & Di2-hez

96 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Ez a készlet a Shimano Di2, STEPS, SEIS és E-Tube alkatrészek karbantartására és programozására szolgál.
Egyszerűen csatlakoztatva van a számítógéphez. Segítségével lehetőség van a hibák egyszerű kiolvasására (diagnosztikai program), a funkciók ellenőrzésére, az összes kapcsoló és kapcsolási mód kapcsolási működésének programozására, valamint a firmware frissítésekhez.


Műszaki adatok:

Kompatibilis: Shimano Di2 STEPS, SEIS és E-Tube

Súly: 2540g


Csomag tartalma : 2 db PC Link kábel, 1 db USB kábel, 1 db EW-SD50 kábel, 1 db Junction B (SM-JC41), 1 db interfész (SM-PCE1) és 1 db TL-EW02 kábelszerszám

Figyelem! Az ehhez szükséges szoftvert a Shimano hivatalos oldaláról kell letölteni.


EAN kódja: 4550170597436

Kiszerelés: szett
Csomagolás: Dobozos
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  96 990 Ft / szett
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.