Elite Direto XR-T interaktív wattmérős turbo tréner + ajándék keréktámasz

439 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Hátsó kerék helyére rögzíthető interaktív edzőgörgő.

Interaktív, direkt hajtású edzőgörgő elektronikusanirányított mágneses ellenállással, ANT+ FE-C ésBluetooth FTMS kommunikációval.
Watt mérési pontosság ± 1,5%.
Akár 2100 WATT ellenállás 40km/h-nál.
Integrált OTS wattmérés.
Behajtható lábak és integrált markolat.
Praktikus, könnyű használat, 5 perc alatt felállítható, stabil, könnyen szállítható, gyorsan összehajtható, kis helyen tárolható.
Megnövelt lendkerék (5.1 kg), 24% szimulált emelkedő.Kompatibilis a standard Shimano® SRAM 9/10/11fogaskeréksorokkal.Elérhető opcionális kazettatestek: Campagnolo9/10/11/12 sebességes, SRAM NX 12 sebességesés a Shimano® 12 sebességes micro splinelánckeréksorokkal kompatibilis.

Ajándék Travel Block elsőkeréktartó.

Kompatibilis agyméretek: 130x5-135x5mmgyorszáras és 142x12mm átütőtengelyes.
Elérhető adapterek: 135x10-135x12mm (1014043)- Boost 148x12mm (1014042)

Az edzőgörgő nem tartalmazza a fogaskeréksort.

Kiszerelés: db
Kerékméret kompatibilitás: 24" (ETRTO: 507 mm), 26" (ETRTO: 559 mm), 27.5" (ETRTO: 584 mm), 650C, 700C (ETRTO: 622 mm)
Tréner tartozékai: elsőkerék támasz, szoftver
Állítható ellenállás: szoftverrel
Kompatibilis eszközök: Okostelefon, Tablet
Ellenállás elve: elektromágnes
Cikkek
RideBike ár Mennyiség Rákóczi
439 990 Ft / db
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Melyik ikon mit jelent?
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. [N/A] RB_LOCAL_HELP_RE
Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.