Elite Direto XR-T interaktív wattmérős turbo tréner + ajándék keréktámasz

359 990 Ft
299 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Hátsó kerék helyére rögzíthető interaktív edzőgörgő.

Interaktív, direkt hajtású edzőgörgő elektronikusanirányított mágneses ellenállással, ANT+ FE-C ésBluetooth FTMS kommunikációval.
Watt mérési pontosság ± 1,5%.
Akár 2100 WATT ellenállás 40km/h-nál.
Integrált OTS wattmérés.
Behajtható lábak és integrált markolat.
Praktikus, könnyű használat, 5 perc alatt felállítható, stabil, könnyen szállítható, gyorsan összehajtható, kis helyen tárolható.
Megnövelt lendkerék (5.1 kg), 24% szimulált emelkedő.Kompatibilis a standard Shimano® SRAM 9/10/11fogaskeréksorokkal.Elérhető opcionális kazettatestek: Campagnolo9/10/11/12 sebességes, SRAM NX 12 sebességesés a Shimano® 12 sebességes micro splinelánckeréksorokkal kompatibilis.

Ajándék Travel Block elsőkeréktartó.

Kompatibilis agyméretek: 130x5-135x5mmgyorszáras és 142x12mm átütőtengelyes.
Elérhető adapterek: 135x10-135x12mm (1014043)- Boost 148x12mm (1014042)

Az edzőgörgő nem tartalmazza a fogaskeréksort.

Kiszerelés: db
Kerékméret kompatibilitás: 24" (ETRTO: 507 mm), 26" (ETRTO: 559 mm), 27.5" (ETRTO: 584 mm), 650C, 700C (ETRTO: 622 mm)
Tréner tartozékai: elsőkerék támasz, szoftver
Állítható ellenállás: szoftverrel
Kompatibilis eszközök: Okostelefon, Tablet
Ellenállás elve: elektromágnes
  Cikkek
  % RideBike ár Mennyiség Rákóczi Óbuda
  17 %
  299 990 Ft / db
  359 990 Ft
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.