Minoura intelligens turbo tréner Kagura LSD9200

490 990 Ft
254 990 Ft
Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Megbízható megoldás az edzés interaktív világába. A pontosan hangolt ellenállási egység minimálisra csökkenti a zajt, rezgést, kategóriájának legcsendesebb modellje. A Kagura LSD9200 10 kg-os lendkereke segítségével kiválóan szimulálhatók a valós körülmények. Az összes sportban használt vezeték nélküli protokollal, programmal kapcsolatot tud teremteni.

Jellemzői:
- Max. 2200W
- Kapcsolat Dual Ant+, FEC, Bluetooth 5.0, Smart/FTMS (Az FTMS az új FiTness Machine Service protokoll, amely vezérli a fitneszberendezéseket, például kerékpár görgőket, futópadokat és evezőgépeket. Bluetooth protokollt használ, statikus adatokat illetve adatfolyamokat kezel)
- Lendkerék 10kg
- Shimano, Sram kompatibilis
- Gyorskioldó 130-135mm, 142-148mm, 12mm átütőtengely
- Alkalmazások: Zwift, Kinomap, The Sufferfest, TRAINER ROAD, ROUVY és mások
- Teljes súly 21kg

Kiszerelés: db
Tréner tartozékai: kerék gyorszár, AC adapter
Ellenállás elve: elektromágnes
Szín: fekete
Kerékméret kompatibilitás: -
Állítható ellenállás: szoftverrel
Kompatibilis eszközök: Okostelefon, Tablet
  Cikkek
  % RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  48 %
  254 990 Ft / db
  490 990 Ft
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni. A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. [N/A] RB_LOCAL_HELP_RE
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.