Elite Tuo interaktív mágnesfékes klasszikus görgő

209 990 Ft
5
(1 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás

Modern formatervezésű klasszikus görgő.
- Automatikus ellenállás állítás
- Összehajtható praktikus kialakítás, használaton kívül kis helyen elfér
- Acél váz, alumínium test, bükkfa lábak: erős, stabil, de mégis rázkódáselnyelő konstrukció
- Csúszásmentes gumitalpak
- "Fast Fixing locking system": egy mozdulattal rögzíthető a kerékpár
- Elastogel görgő: 50%-kal kevesebb zaj, 25%-kal kevesebb gumikopás a hanyományos görgőkhöz képest
- Országúti és MTB vázakhoz is
- 20-29" közötti kerémérethez, 148x12mm-es tengelyhez is
- ANT+ FE-C valamint Bluetooth kapcsolaton keresztül szinte bármely iOS-t, Android-ot, OSX-et, vagy Windows-t futtató eszközzel összekapcsolható
- Kompatibilis a My E-Training programmal és más szoftverekkel, többek között: Zwift, TrainerRoad, A Sufferfest, Kinomap, Bikevo
A My E-Training edzés- és verseny adatai exportálhatóak (pl Strava Tcx formátumba) vagy megoszthatóak a közösségi médián.

Kiszerelés: db
Kerékméret kompatibilitás: 24" (ETRTO: 507 mm), 26" (ETRTO: 559 mm), 27.5" (ETRTO: 584 mm), 700C (ETRTO: 622 mm)
Kommunikáció elve: ANT+, Bluetooth Smart
Kompatibilis eszközök: Okostelefon, Tablet, PC
Ellenállás elve: Mágnes
Tréner tartozékai: -
Állítható ellenállás: szoftverrel
  Cikkek
  RideBike ár Mennyiség Rákóczi
  209 990 Ft / db
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Melyik ikon mit jelent?
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék. Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg elérhető, megvásárolható ebben a boltban. "Személyes átvétel"-es online rendelés esetén már aznap átvehető helyben. Csomagküldés esetén kb. 1-2 munkanap átfutással kell számolni.
  A kék ikonnal jelzett termékek külső raktárunkból foglalhatóak. Boltunkban és házhozszállítva is általában 1 munkanapos átfutással vehető át, amennyiben a megrendelés délig beérkezik.
  Ez a termék jelenleg nincs egyik boltban sem, de a forgalmazó legutóbbi információja szerint elérhető

  Megrendelést fel tudunk rá venni, 3-7 munkanapon belül pedig bármelyik boltunkban átvehető a termék.
  Ez a termék jelenleg egyik boltunkban sem elérhető.

  Megrendelést fel tudunk rá venni, és amennyiben a beszállító partnerünknél van belőle készlet, abban az esetben 3-7 munkanapon belül átvehető a termék bármelyik boltunkban.

  Azoknál a forgalmazóknál, akik technikai okokból nem tudnak friss készletinformációval szolgálni, előfordulhat, hogy kifutó terméket is fent hagyunk az oldalon, amit esetleg későbbiekben nem tudunk beszerezni. Ilyen esetekben a lehető leghamarabb értesítjük Önt!
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.